Неймовірний тінінг: Стару Honda Accord перетворили в репліку Lamborghini (фото)

0
407

Один з ентузіастів в Індії створив репліку суперкара Lamborghini Aventador LP700 з старенького купе Honda Accord сьомої генерації 2007 року випуску.

Як зазначає видання Gaadiwaadi, переробкою автомобіля займалася розташована в Мумбаї компанія Executive Modcar Trendz. Для Honda Accord з пластика зробили кузовні панелі в стилі Lamborghini , бампери з великими повітрозабірниками і воздухоотвода, спліттер. Також довелося виготовити оригінальні скла, фари, ліхтарі і двері з механізмом відкривання типу «ножиці».

Салон автомобіля переробили з чотиримісного в двомісний, центральна консоль, приладова панель, тунель і рульове колесо намагаються передавати стиль оригіналу. Замість стандартних крісел встановлені спортивні “ковші”, в якості обшивки використана двоколірна шкіра.

Під капотом у Honda Accord розташовується 3,0-літровий атмосферний двигун V6 потужністю 220 к.с. У парі з ним працює 5-швидкісний «автомат». У італійського ж суперкара двигун V12 потужністю 700 к.с., разом з роботизованою 7-швидкісною коробкою передач він встановлений за сидіннями, однак власник Honda Accord не став переносити V6 назад, зберігши його в призначеному заводом місці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!