У продажу з’явився унікальний кабріолет Chevrolet Camaro

0
534

На сайті британського автосалону London Auto Sales продається ексклюзивний кабріолет Chevrolet Camaro Z28 2002 року випуску. 

Унікальність виставленої на продаж машини полягає в тому, що її передали під модель 1969 року. Як випливає з опису оголошення, переробкою автомобіля займалися фахівці London Auto Sales. Поряд з цим автосалон зазначив, що машина є 19-ою, побудованої британцями, отже, вже є 18 перелицьованих Camaro 2002 виробничого року.

Говорячи про передню частину, то тут варто відзначити наявність «носової» частини від моделі 1969 року і затемненій решітки радіатора з «захованими» фарами. Крім того, перероблене авто має чорну секцію спліттера і рельєфний капот. Автомобіль також володіє задніми ліхтарями і бампером від моделі 1969, а ще оригінальними матовими чорними колісними дисками.

 Спереду і ззаду машина виглядає не так уже й погано. Однак це виглядає абсолютно дивно, якщо дивитися на авто збоку, так як форма даху кабріолета, лобового скла і бічних вікон просто не збігаються з передньою і задньою частинами.

Говорячи про вартість переробленої кабріолета Camaro, то за нього просять 49 500 доларів (3,827 млн ​​руб.). Варто сказати, що за майже аналогічну суму можна придбати новий Camaro 2SS.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!