У продажу з’явився унікальний кабріолет Chevrolet Camaro

0
529

На сайті британського автосалону London Auto Sales продається ексклюзивний кабріолет Chevrolet Camaro Z28 2002 року випуску. 

Унікальність виставленої на продаж машини полягає в тому, що її передали під модель 1969 року. Як випливає з опису оголошення, переробкою автомобіля займалися фахівці London Auto Sales. Поряд з цим автосалон зазначив, що машина є 19-ою, побудованої британцями, отже, вже є 18 перелицьованих Camaro 2002 виробничого року.

Говорячи про передню частину, то тут варто відзначити наявність «носової» частини від моделі 1969 року і затемненій решітки радіатора з «захованими» фарами. Крім того, перероблене авто має чорну секцію спліттера і рельєфний капот. Автомобіль також володіє задніми ліхтарями і бампером від моделі 1969, а ще оригінальними матовими чорними колісними дисками.

 Спереду і ззаду машина виглядає не так уже й погано. Однак це виглядає абсолютно дивно, якщо дивитися на авто збоку, так як форма даху кабріолета, лобового скла і бічних вікон просто не збігаються з передньою і задньою частинами.

Говорячи про вартість переробленої кабріолета Camaro, то за нього просять 49 500 доларів (3,827 млн ​​руб.). Варто сказати, що за майже аналогічну суму можна придбати новий Camaro 2SS.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.