Toyota оновила відроджену Supra (фото)

0
6053

Дебют моделі п’ятого покоління відбувся в 2018 році на автосалоні в Детройті, але вже сьогодні автовиробник представив оновлену модель.

Крім того, автовиробник модифікував рядний 3,0-літровий мотор, збільшивши його віддачу з 340 до 388 к.с. Правда саме стільки з самого початку видає нове покоління BMW Z4 у виконанні M40i для північноамериканського ринку. В результаті час розгону до 100 км / год скоротилося з 4,1 до 3,9 секунди. 

Також Toyota GR Supra стала краще протистояти крену і впевненіше проходити повороти за рахунок переналаштованою підвіски і оновлення програмного забезпечення ряду систем. Також був представлений новий пакет обладнання Safety and Technology, набір опцій Driver’s Assist залишили доступним для 3,0-літрових машин.

На честь запуску оригінальної GR Supra купе отримало особливу версію A90 Edition з ексклюзивним декором і багатим оснащенням, яку привезли і в Україну. У випадку з оновленим спорткаром теж буде така спецпропозиція, тільки називатися вона буде A91 Edition. Це серія з 1000 автомобілів в відтінках Nocturnal і Refraction, останній з яких є ексклюзивним. Ці машини отримають чорний карбоновий задній спойлер, матово-чорні колеса, карбонові корпуси дзеркал, особливу графіку на задніх стійках, салон з чорної алькантари з синіми акцентами і старший двигун. Ціни поки не оголошені.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!