Компанія Overfinch показала Land Rover Defender за 320 тисяч доларів (Фото)

0
1755

Ательє Overfinch перетворило короткобазний позашляховик в дуже дорогу і ексклюзивну річ, власнику якої навряд чи захочеться місити на ньому бруд.

Overfinch – одне з найвідоміших ательє, яке спеціалізується на Land Rover і Range Rover. Остання робота британських майстрів по перетворенню Defender 90 в “сухопутну яхту” виглядає дійсно вражаюче. Ще більше вражає вартість проекту в 239 900 фунтів стерлінгів.

Defender 90 в студії Overfinch став двомісним пікапом-кабріолетом. Позаду крісел розміщений “сейф” з тикової деревини для яхт. Дах – м’яка, знімна, кріпиться на масивній клітці каркаса безпеки. Зовнішні зміни включають також двухтоновий фарбування кузова, радіаторну решітку SVX і 18-дюймові колеса.

Салон отримав обробку високоякісною шкірою, стандартні крісла були замінені спортивними сидіннями Recaro і доопрацьовані Overfinch. Тюнери також замінили такі компоненти, як дверні ручки, перемикач передач, ручне гальмо, педалі і циферблати приладів хромованими деталями.

Найбільші ж зміни криються під капотом з написом Overfinch. Тюнери розмістили там 6,2-літровий агрегат V8 від GM, підключений до автоматичній коробці передач. Хоча продуктивність агрегату не називається, можна припустити, що мотор видає близько 450 к. с., яких для короткого Defender має бути більш, ніж достатньо. Максимальна швидкість обмежена позначкою в 177 км / г, що можна вважати мудрим кроком, з огляду на відсутність у старого Defender сучасних систем безпеки і електронних помічників.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!