Радикальний і неймовірний тюнінг Mercedes W123 (ФОТО)

0
4741

Майстер віртуального тюнінгу Basil Masri представив своє бачення доопрацювання культового Mercedes-Benz W123. Художник перетворив седан в яскраве купе Shooting Brake, нагадує більше радіокеровану модель, а не справжню машину.

Основна концепція роботи – класична німецька модель, але подана під соусом японської вуличної культури. Mercedes W123 отримав тюнінг в дусі Shakotan, який є аналогом всесвітньо популярного Stance-напряму.

Для такого тюнінгу характерні широкі колісні арки, “сланкий” передній спойлер, винесений на зовнішній радіатор, дзеркала на передніх крилах, масивний вихлоп , а також багатобарвне забарвлення кузова. Все це ми бачимо і в даному Mercedes-Benz W123.

Ще одна примітна деталь в машині-непоказно закріплені номерні знаки. Зрозуміло, зроблено це було навмисно, для додання доопрацьованому авто більшої харизми.

Поки Mercedes-Benz W123 Shooting Brake ми можемо побачити лише на комп’ютерних зображеннях, але не виключено, що в майбутньому, а може і зовсім скоро, такий автомобіль з’явиться в реальності.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!