Гібридний Nissan Qashqai помічений на тестах

0
256

Nissan представив новий Qashqai в лютому цього року, і тепер кросовер продається на Старому континенті. Європейський брат Rogue Sport доступний з одним двигуном, а саме з помірно-гібридним 1,3-літровим агрегатом з турбонаддувом потужністю 138 кінських сил та 240 Нм або 156 к.с. та 260 Нм. Незабаром до асортименту додасться новий електрифікований варіант, і нині Nissan завершує роботу над ним.

Прототип гібридної версії Qashqai e-Power отримав 1,5-літровий бензиновий двигун у парі із електродвигуном із загальною потужністю 187 к.с. та 330 Нм. Варто зазначити, що в цій установці двигун внутрішнього згоряння діє як генератор та забезпечує енергією лише електродвигуни. У жодному разі чотирициліндровий агрегат не буде рухати колеса безпосередньо.

Як показують ці нові шпигунські фотографії, не повинно бути жодних візуальних відмінностей між моделлю e-Power та рештою модельного ряду. Навіть невелике маскування, яке має цей прототип, практично не потрібне, тому що ми знаємо майже 99,99% дизайну цього кросовера. Інші 00,01 відсотка призначені для нових значків на кришці багажника.

Автовиробник обіцяє, що Qashqai e-Power матиме можливість водіння з однією педаллю, яку ми вже знаємо повністю електричним Nissan Leaf.

Нова електрифікована версія Qashqai є частиною нової стратегії бренду з випуску не менше 23 електрифікованих моделей до 2030 року. Вона має дебютувати до середини наступного року, а продажі, як очікується, розпочнуться у третьому кварталі року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!