Новий електричний кросовер Kia помітили під час тестів

0
571

Незважаючи на те, що Kia вже представила свій другий спеціалізований електромобіль, кросовер EV9, насправді інженери марки працюють над наступною електричною моделлю, яка, ймовірно, отримає назву EV5 або EV7.

Так званий MV – це автомобіль, представлений на нових шпигунських знімках, новий середньорозмірний повністю електричний позашляховик, який буде вироблятися на заводі Kia в Сохарі з квітня 2023 року.

Незважаючи на те, що спочатку було неясно, якій марці належить цей автомобіль, все ж таки вдалося розглянути, що це модель Kia. Це буде другий спеціалізований електромобіль бренду. Новинка за габаритами буде порівнянна з подовженим Sportage.

Цей позашляховик знаходиться на ранній стадії розробки, тому що у нього немає задніх ліхтарів. Загадковий автомобіль вироблятиметься на заводі Kia в Сохарі з квітня 2023 року. Варто очікувати на появу перших офіційних зображень десь у першому кварталі 2023 року.

Kia планує перетворити завод на Сохарі на центр електропостачання. В даний час Kia збирає на підприємстві моделі Carnival, Stinger, K9 та Stonic. Однак той же K9 вже знятий з виробництва і доступний тільки в Південній Кореї, століття Stinger закінчиться наприкінці 2022 року, в той час як Carnival отримає оновлення, яке збігається з припиненням випуску Stinger.

В даний час завод у Сохарі виробляє 320 000 машин на рік, тоді як Kia планує стати лідером у світовій індустрії електромобілів, продаючи понад 880 000 одиниць щорічно до 2030 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!