Електричний седан BMW i5 був помічений під час дорожніх випробувань

Західні ЗМІ опублікували знімки закамуфльованого прототипу електроседана BMW i5.

0
164

Автомобіль отримав наклейку «Електричний випробувальний автомобіль» і не отримав вихлопних патрубків ззаду. Зазначимо, що ще в середині цього літа німецький автовиробник підтвердив, що нове покоління 5-ї серії зараз знаходиться на етапі розробки, показавши нові «шпигунські» фотографії. Крім того, популярний седан не поставлятиметься лише з класичним силовим агрегатом внутрішнього згоряння.

Згідно з опублікованими даними в Мережі, можна сказати, що прототип виглядає як класичний седан 5 Series, проте на ньому була наклейка “Електричний випробувальний автомобіль” і не було вихлопних патрубків ззаду.

За словами фахівців, ви можете бачити на «шпигунських» фото, що BMW i5 не має великої фальшрадіаторної решітки, як електричний BMW i4, що демонструє стиль інших моделей марки, оснащені ДВС. І не дивно, тому що передбачається, що німецький бренд перестрахування з одним зі своїх бестселерів.

Але все ще сильно ховається, оскільки можна помітити, що компанія зберігає однорівневу конфігурацію фар для i5. Що стосується силової установки, то зараз про неї мало що відомо, хоча є чутки, що більш «гаряча» модифікація i5 M матиме три електромотори, які видають загальну потужність 750 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.