Прототип нового кросовера Maserati врізався у стовп під час випробувань

0
86

В італійському Турині сталася аварія, яку місцеві жителі охрестили «найцікавішою». Справа не в незвичайних обставинах, а в автомобілі-учаснику. Ним став тестовий зразок позашляховика Grecale від Maserati.

ДТП трапилося на кільцевій розв’язці біля площі П’яцца Полонія.  Як  повідомляє  видання La Repubblica, прототип Maserati спочатку зіткнувся з Ford, а потім його відкинуло до стовпа. Пригода одразу привернула увагу сотень очевидців, оскільки випробувальні екземпляри преміум-класу на міських вулицях, а тим більше аварії за їх участю, велика рідкість.

В інциденті, на щастя, ніхто із людей не постраждав. Обидва водії відбулися синцями та відмовилися від допомоги лікарів.

Прем’єра Grecale планувалася на 16 листопада, але потім у Maserati оголосили про перенесення презентації на весну 2022 через брак напівпровідників. Другий позашляховик італійського бренду займе в лінійці моделей позицію нижче за Levante.

При цьому відомо, що в ньому не використовують похідний від Ferrari двигун V8, яким перш за все комплектувалися інші моделі марки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!