Tesla Model X випробували танком: що з цього вийшло (ВІДЕО)

0
1108

Команда YouTube-каналу Dobre Cars організувала незвичайне випробування для електричного кросовера Tesla Model X і бойової машини класу CRV (T). Судячи з опублікованого відео, це модифікація Scorpion, що представляє собою легкий танк.

Бронеавтомобіль був розроблений у Великобританії компанією Alvis Car and Engineering Company bp Coventry ще в 1960 році і брав участь у багатьох військових конфліктах по всьому світу.

Технічні характеристики танка не розголошуються, але передбачається, що він оснащений 4,2-літровим 6-циліндровим двигуном розробки Jaguar. Його потужність становить 195 к.с., а при русі по трасі Scorpion може розвивати до 80 км / г.

Tesla Model X входить в число найсучасніших кросоверів в світі і може оснащуватися різними силовими агрегатами. Топова версія отримає 3 електродвигуна сумарною потужністю 772 к.с. Дорожній просвіт становить 211 мм, але його можна змінити в настройках.

Дуель машин відбувається на безлюдній дорозі, починаючи з розгону, де, як і очікувалося, перемагає американський електромобіль. Перша спроба натягнути трос сумно закінчилася через його розриву. Тому синтетичний трос замінили на сталевий.

У другій спробі у Model X спочатку була невелика перевага, але виявилося, що водій танка просто чекав кроку противника. Потім він натиснув на педаль газу і не залишив жодних шансів кросоверу Tesla.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!