У Китаї провели краш-тест кроссовера Kia Seltos за методикою C-NCAP

0
198

Підсумки такого випробування здивували. Від європейського аналога Euro NCAP китайська методика відрізняється швидкістю, на якій машина врізається в бар’єр з повним перекриттям. По закінченню краш-тестів було виявлено, що Seltos показав прекрасний результат, випередивши при цьому багатьох своїх конкурентів.

Кросовер отримав в результаті п’ять зірок з п’яти можливих, отримавши в сумі 85,8%. При цьому середній бал за безпеку автомобілів інших виробників в даному сегменті становить в середньому 65,7%.

Варто відзначити, що в Піднебесній кросовер Kia Seltos пропонується на ринку під іншою назвою. Машина носить ім’я KX3, зовнішній вигляд і технічне оснащення майже повністю повторює український Seltos. В екстер’єрі моделі об’єднують решітка радіатора у фірмовому дизайні «посмішки тигра», схожа світлодіодна оптика і велика кількість блискучого декору.

Під капотом Kia KX3 знаходиться 1,5-літровий бензиновий «атмосферник» G4FL з віддачею 115 к.с., який поєднується з 6-діапазонною МКП або варіатором CVT. Вартість кросовера в КНР починається від 110 800 юанів або 500 тисяч гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.