У Китаї провели краш-тест кроссовера Kia Seltos за методикою C-NCAP

0
198

Підсумки такого випробування здивували. Від європейського аналога Euro NCAP китайська методика відрізняється швидкістю, на якій машина врізається в бар’єр з повним перекриттям. По закінченню краш-тестів було виявлено, що Seltos показав прекрасний результат, випередивши при цьому багатьох своїх конкурентів.

Кросовер отримав в результаті п’ять зірок з п’яти можливих, отримавши в сумі 85,8%. При цьому середній бал за безпеку автомобілів інших виробників в даному сегменті становить в середньому 65,7%.

Варто відзначити, що в Піднебесній кросовер Kia Seltos пропонується на ринку під іншою назвою. Машина носить ім’я KX3, зовнішній вигляд і технічне оснащення майже повністю повторює український Seltos. В екстер’єрі моделі об’єднують решітка радіатора у фірмовому дизайні «посмішки тигра», схожа світлодіодна оптика і велика кількість блискучого декору.

Під капотом Kia KX3 знаходиться 1,5-літровий бензиновий «атмосферник» G4FL з віддачею 115 к.с., який поєднується з 6-діапазонною МКП або варіатором CVT. Вартість кросовера в КНР починається від 110 800 юанів або 500 тисяч гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!