Модель Mitsubishi Express отримала найгірший рейтинг на краш-тесті

0
170

Фургон Mitsubishi Express отримав найнижчий рейтинг за підсумками краш-тестів австралійської організації ANCAP.

Австралійська незалежна організація ANCAP оголосила підсумки краш-тесту фургона Mitsubishi Express . В результаті модель отримала нульову оцінку з безпеки. Це найнижчий рейтинг для автомобілів в історії проведення випробувань в Австралії. На сьогоднішній день історія краш-тестів організації ANCAP налічує 28 років.

Нагадаємо, що фургон Mitsubishi Express повернувся на ринок Австралії в 2020 році після семирічної відсутності. Експерти повідомляють, що у даної машини відсутні практично всі сучасні системи безпеки. Так, безпеку дорослих пасажирів фургона Express фахівці ANCAP оцінили вcего в 55%. Крім того, в трьох з чотирьох тестових зіткнень зафіксували високий ризик отримання травми грудей у водія автомобіля. Захист пішоходів була оцінена в 40%.

« Mitsubishi недавно представила Express на нашому ринку, але його характеристики не відповідають сьогоднішнім критеріям безпеки. Всім відомо, що Mitsubishi може випускати автомобілі з високим рівнем безпеки, і ми закликаємо їх прискорити адаптацію цих функцій для фургона Express », – повідомила виконавчий директор ANCAP Карла Хорвег.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!