Новий Hyundai Tucson незграбно пройшов «лосиний тест» (ВІДЕО)

0
192

Експерти іспанського видання km77 опублікували відеозапис випробувань Hyundai Tucson нового покоління на стійкість під час екстремальних маневрів – так званий «Лосиний тест». Тест перевіряє, як автомобіль веде себе при різкому об’їзді раптово виниклої перешкоди.

У тесті брала участь гібридна версія Tucson на базі 1,6-літрового турбомотора, що працює разом з 60-сильним електродвигуном і літій-іонною батареєю ємністю 1,49 кВт * год. Загальна віддача силового агрегату становить 230 к.с. Автомобіль оснащується 6-ступінчастою АКП, повним приводом і адаптивною підвіскою, однак регулювання останньої так і не привела до поліпшення результату.

Першу спробу експерти зробили на швидкості в 76 км / год, однак під час повернення на пряму Hyundai Tucson зачепив один з конусів. Після цього два різних водія провели кросовер через траєкторний коридор ще близько десяти разів, однак впоратися з недостатньою поворачиваемостью випробувачам так і не вдалося. У підсумку, швидкість, на якій кросовер успішно справлявся з «лосиним тестом», склала 71 км / г.

Варто відзначити, що це далеко не кращий результат серед автомобілів такого класу. Наприклад, електричний Hyundai Kona Electric здатний пройти «Лосиний тест» на швидкості 74 км / год, на такий же швидкості це може зробити і Mazda CX-30 і Kia e-Niro . На швидкості 75 км / г пройти тест успішно зміг Renault Captur . Актуальний VW Tiguan виконує таке випробування на еталонної швидкості 77 км / г.

Проте, експерти відзначили комфортабельність Hyundai Tucson четвертого покоління і в цілому прогнозовані і безпечні реакції на рульове керування.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!