Новий Hyundai Tucson незграбно пройшов «лосиний тест» (ВІДЕО)

0
192

Експерти іспанського видання km77 опублікували відеозапис випробувань Hyundai Tucson нового покоління на стійкість під час екстремальних маневрів – так званий «Лосиний тест». Тест перевіряє, як автомобіль веде себе при різкому об’їзді раптово виниклої перешкоди.

У тесті брала участь гібридна версія Tucson на базі 1,6-літрового турбомотора, що працює разом з 60-сильним електродвигуном і літій-іонною батареєю ємністю 1,49 кВт * год. Загальна віддача силового агрегату становить 230 к.с. Автомобіль оснащується 6-ступінчастою АКП, повним приводом і адаптивною підвіскою, однак регулювання останньої так і не привела до поліпшення результату.

Першу спробу експерти зробили на швидкості в 76 км / год, однак під час повернення на пряму Hyundai Tucson зачепив один з конусів. Після цього два різних водія провели кросовер через траєкторний коридор ще близько десяти разів, однак впоратися з недостатньою поворачиваемостью випробувачам так і не вдалося. У підсумку, швидкість, на якій кросовер успішно справлявся з «лосиним тестом», склала 71 км / г.

Варто відзначити, що це далеко не кращий результат серед автомобілів такого класу. Наприклад, електричний Hyundai Kona Electric здатний пройти «Лосиний тест» на швидкості 74 км / год, на такий же швидкості це може зробити і Mazda CX-30 і Kia e-Niro . На швидкості 75 км / г пройти тест успішно зміг Renault Captur . Актуальний VW Tiguan виконує таке випробування на еталонної швидкості 77 км / г.

Проте, експерти відзначили комфортабельність Hyundai Tucson четвертого покоління і в цілому прогнозовані і безпечні реакції на рульове керування.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.