Новий BMW 7-Series і електричний i7 помітили під час тестів

0
245

Цього року BMW представить абсолютно нову 7-Series і її споріднену електричну модель i7. Доведеться трохи почекати подробиць, а поки два флагманських седана бренду були помічені на тестах.

BMW вибрала свій шлях в питаннях виробництва електромобілів. На відміну від таких брендів, як Mercedes-Benz і Audi, BMW в меншій мірі вірить в використання автомобілів, які доступні виключно з електричною силовою установкою. За словами баварського автовиробника, він вважає за краще пропонувати покупцеві лінійку бензинових і дизельних двигунів для кожної моделі, а також плагін-гібридних і повністю електричних силових агрегатів.

Наприклад, BMW iX3 – це не що інше, як електричний варіант кросовера X3, а i3 і i4 стають електричними версіями Gran Coupe 3- і 4-Series відповідно. Крім того, BMW старанно працює над новою 7-Series, автомобілем, який стане електричної версією i7. І 7-Series, і i7 потрапили в об’єктиви шпигунських фотокамер.

З попередніх шпигунських фотографій вже можна було зробити висновок, що i7, а, отже, і вся 7-ма серія, матимуть дуже неординарну зовнішність. Не варто дивуватися, якщо новий 7-Series з його вражаючим фронтом з низьким носом стане настільки ж «спірним», як серія E65 «Bangle» 7, представлена ​​в 2001 році. 7-Series, звичайно, можна дізнатися з вихлопних трубах. I7 розкриває свою справжню сутність не тільки завдяки відсутності вихлопних труб, але і завдяки наклейці «Electric Test Vehicle» на задньому бампері.

Хоча BMW i7 представлений як окрема модель, він ділить базу і кузов з новою 7-Series, яка скоро з’явиться. Mercedes-Benz вибирає інший шлях з майбутнім EQS. Цей автомобіль повністю відрізняється від S-Class. З чуток, наступний модельний ряд від BMW отримає самовідкриваючимся і самозакриваються автоматичні двері, аналогічні Rolls-Royce, а також щось під назвою «Асистент на автомагістралі» – ймовірно, більш досконалу напівавтономну систему водіння.

Очікується, щоб i7 на одному заряді зможе проїхати до 700 кілометрів. Його силова установка буде видавати не менше 500 кінських сил. «Звичайна» 7-Series, ймовірно, більше не буде доступна з V12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!