Компактний пікап Hyundai Santa Cruz помітили на зимових тестах

0
156

У невеликої вантажівки, побудованого на базі Tucson, схоже, буде абсолютно крихітна вантажна платформа.

На відміну від вантажівки Porter (H-100), який доступний на обмеженій кількості ринків, Santa Cruz стане глобальним пікапом Hyundai. У нього не буде нічого спільного з «простим» Porter, оскільки це буде більш модний позашляховик, заснований на Tucson останнього покоління, що не складно зрозуміти, поглянувши на деталі дизайну, які переглядають крізь камуфляж.

Фотошпигуни зловили майже готовий до серійного виробництва прототип Santa Cruz, що проходив фінальні випробування на замерзлому озері в Фінляндії. Hyundai наполегливо зберігає щільний камуфляж, хоча ми, ймовірно, всього лише в кількох місцях від світової прем’єри пікапа. Перший в історії Santa Cruz стане на конвеєр заводу Hyundai в Монтгомері, штат Алабама, в кінці цього року.

Незважаючи на маскування, видно досить маленьку вантажну платформу, що робить компактну вантажівку конкурентом недавно оновленого Honda Ridgeline і майбутнього Ford Maverick. Тим часом деяка зовнішня обробка на задній стійці відсутній, але решта, починаючи від шикарних коліс, бічних дзеркал, запозичених у Tucson, до люка на даху і складної решітки радіатора – говорить про те, що південнокорейський автомобіль готовий до роботи.

У той час як однойменний концепт, представлений шість років тому, мав розширену компоновку кабіни з відкидними ззаду дверима, серійна версія виглядає більш практичною. Дизайн Hyundai сильно змінився з тих пір, як концепт дебютував в Детройті багато місяців тому, тому він не буде схожий на виставковий екземпляр. Замість цього прототип більше нагадує Tucson з вантажною платформою. Очікується, що моторна гамма пікапа буде в значній мірі успадкована від кросовера.

Santa Cruz 2022 року не тільки робочою конячкою, скільки сімейною вантажівкою для любителів активного відпочинку. Якщо ви хочете щось більш практичне від Hyundai, глава глобального дизайну СангЮп Лі сказав в інтерв’ю, що у компанії вже є «багато різних варіантів» більшого вантажівки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!