Компанія Ford почала випробування нового Ford Mustang (ФОТО)

0
247

Хоча Ford знімає одну за одною моделі з американського ринку, назви деяких моделей будуть жити вічно. Назва Mustang вже використовується для електричного позашляховика, але бренд повертає ще одного спадкоємця свого легендарного «поні-кара». На шпигунських фотографіях вперше з’явився Mustang нового покоління.

Поточний Ford Mustang шостого покоління існує вже кілька років. Він був представлений світу в кінці 2013 року і пройшов рестайлінг в 2017 році. Зараз в розробці знаходиться один новий Mustang, випробування якого, схоже, вже почалися. Варто відзначити, що екземпляр дуже схожий на поточну модель, але це все тому що ми маємо справу з тестовим мулом. Ford використовує каретку нинішнього покоління (S550) Mustang для тестування технологій свого наступника.

Частково замаскований прототип, схоже, є сумішшю різних версій Mustang. Тут можна побачити не тільки деталі Mustang Mach 1, наприклад, бічні спідниці, а й версій GT і звичайних варіантів з Ecoboost. Однак передня панель не від Mach 1, а ззаду немає крила. У задній частині можна розглянути абсолютно нові гальма, хоча напис на склі з боку водія «немає гальм» виглядає трохи дивно.

За попередньою інформацією, це випробувальний мул тестує трансмісію, особливо повний привід. На доказ заднє колесо демонструє установку з двома супортами, яку не можна знайти на «звичайних» Mustang. Нерівний джгут проводів, що йде в арку заднього колеса, легко побачити, але менш помітний ще один набір проводів, що йдуть в передню частину.

Цілком ймовірно, що Ford поставить Mustang наступного покоління з восьмициліндровим двигуном, що є подальшим розвитком двигуна 5.0 «Coyote» V8, який використовується в нинішньому Mustang GT. Пропозиція, безсумнівно, буде доповнено чотирма і шістьма циліндрами, а також, ймовірно, буде включати один або кілька електрифікованих варіантів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!