Найшвидшу модель Kia сфотографували на дорозі: прем’єра скоро

0
586

Останнім часом в мережі все частіше з’являються шпигунські знімки загадкового кросовера Kia. З цього можна зробити висновок, що чекати дебюту новинки залишилося недовго. Про це говорить і сам виробник. У Kia мають намір показати новий  електрокроссовер  в березні, але його назва досі тримають в секреті. Він відомий під заводським індексом СV . 

Відомо про Kia CV небагато. Завдяки численним шпигунським знімкам  ми могли  частково бачити зовнішність новинки. Розглянути її детально заважав камуфляж. Попередньо, новий електричний кросовер Кіа отримає кузов, позбавлений різкий ліній. Привертають увагу і дзеркала, в яких встановлені камери.

В основу новинки ляже модульна платформа E-GMP. Виробник обіцяє побудувати на цій архітектурі ще 11 моделей. Всі вони будуть оснащені передовими технологіями. Крім того, платформа передбачає установку батарей, здатних забезпечити 500 км пробігу від одного заряду акумулятора. Для повної зарядки батареї необхідно близько 20 хвилин, а 100 км запасу ходу Kia CV зможе компенсувати за 4 хвилини. Очікується, що на розгін до 100 км / год буде потрібно близько 3 с – найшвидша модель Кіа.

Після виходу нового кросовера на ринок, до 2025 року виробник очікує, що електромобілі стануть такими ж популярними, як і свого часу моделі з ДВЗ.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!