Перший кросовер Ferrari помітили на тестах

Ferrari Purosangue сфотографували під час проходження дорожніх тестів.

0
266

Компанія Ferrari приступила до дорожніх тестів свого першого кроссовера Ferrari Purosangue 2022. Судячи з усього, на опублікованих знімках зображений тестовий «мул» – автомобіль з кузовом від вже існуючої моделі, покликаний перевірити роботу ходової частини і силової установки. В даному випадку, новинка схожа на Maserati Levante.

Що стосується зовнішності – зараз дуже складно судити, яким буде автомобіль. На думку журналістів, Ferrari Purosangue отримає зовнішність у стилі Ferrari Roma. Одне відомо точно – кросовер буде побудований на платформі купе Roma GT. Таким чином, марка матиме дві основні «візки» – для переднемоторного і задньомоторних моделей.

За словами розробників нового Purosangue, платформа автомобіля дозволяє встановлювати в нього 6, 8- і 12-циліндрові мотори, а також гібридні і повністю електричні силові установки. Очікується, що гібриди будуть побудовані на базі V6 і V8, а ось V12, якщо він з’явиться в моторній гамі, як і раніше буде представляти собою класичний ДВС. Прем’єра нового Ferrari Purosangue намічена на 2022 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!