Оновлений флагманський седан Audi A8 помітили на тестах (ФОТО)

0
239

Чотиридверний флагман Audi A8 працює з 2017 року, а це означає, що конкурент BMW 7-Series, Lexus LS і Mercedes-Benz S-Class ось-ось піддасться рестайлінгу.

Audi представила нинішнє четверте покоління A8 в другій половині 2017 року, а це означає, що топ-седан пройшов приблизно половину своєї передбачуваної кар’єри. Хоча седан як і раніше відповідає останнім моделям бренду з точки зору дизайну, Audi все ж оновить A8, щоб підтримувати модель в актуальному стані. Оновлений седан вперше можна побачити на шпигунських фотознімках в камуфляжних наклейках.

Audi завдає маскування не тільки на явно видозмінені бампери, а й на нижню частину передньої оптики. «Психоделічний принт» повинен перешкодити нашому сприйняттю обрисів фар, хоча це не особливо вдається: блоки виглядають як фари A3 і Q8. Задні ліхтарі, здається, збережуть свою форму, хоча Інгольштадт коригує світлову сигнатуру. Світлодіодна стрічка, що проходить по всій ширині, тепер «розривається» в декількох точках. Самі блоки задніх ліхтарів також будуть розділені більш сегментованими світлодіодними деталями.

Повнорозмірний розкішний седан, спійманий фотошпигунів під час зимових випробувань в північній Скандинавії, мав стандартну колісну базу. Попередній набір шпигунських знімків показав, що Audi також тестує A8 L, можливо, в ультра-люкс специфікації Horch. Варіант Horch повинен стати прямим противником Mercedes-Maybach S-Class. Оновлений A8 може стати першим автомобілем марки з цим прославленим лейблом і увійде в історію як останній Audi з величним двигуном W12.

Офіційне розкриття інформації заплановано на найближчі місяці. Оскільки Audi оголошує, що A4 і A6 стануть повністю електричними автомобілями до кінця десятиліття, A8, ймовірно, піде за цим прикладом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!