Нова Skoda Fabia практично без камуфляжу попалася фотошпигунам

В руки видання Auto Express потрапили знімки нової Skoda Fabia, практично позбавленою камуфляжу.

0
438

Вивчаючи опубліковані знімки, можна помітити, що новинка використовує деякі риси дизайну гібридного концепт-кара Skoda Vision RS , який був представлений в 2018 році. Передня частина нової Fabia схожа на інші нові автомобілі чеської марки, в тому числі на модель Octavia . Фахівці припускають, що фотошпигунів вдалося сфотографувати моделі в спортивній модифікації Monte Carlo , про що говорять великі колісні диски, більш широкі бічні «спідниці».

Нова Skoda Fabia буде базуватися на архітектурі MQB-A0 , яка застосовується і в інших моделях концерну Volkswagen AG , в тому числі Volkswagen Polo , Seat Ibiza і Audi A1 . Четверте покоління Fabia стане дещо більше попередника і обзаведеться просторим салоном.

У лінійці двигунів будуть присутні трьохциліндровий «атмосферники» і турбомотор, які в залежності від модифікації будуть поєднуватися з МКПП або роботизованою трансмісією. Найімовірніше, дизельних двигунів для нової Fabia не запропонують. Це пов’язано зі строгими нормами за кількістю шкідливих викидів. Модель буде доступна в кузові хетчбек і універсал.

Прем’єра Skoda Fabia четвертого покоління може відбутися вже восени цього року. Раніше випуск компактної моделі підтвердив новий глава чеської марки Томас Шефер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!