На тестах помітили Audi A8 2022 року (фото)

0
319

Компанія Audi проводить випробування флагманської моделі A8 в її рестайлінгового варіанту. Знімки відразу 2-х зразків опублікував Motor1.

Машини відрізняються між собою деякими нюансами оформлення кузова – наприклад, наповненням решітки радіатора. Крім того, одна з них з наклейкою у вигляді жовтого трикутника з символом блискавки всередині, що вказує на її гібридну природу.

В цілому ж, судячи по розташуванню камуфляжної плівки, зовнішній вигляд флагманського седана Audi перероблять за рахунок інших решіток, нових бамперів і головної оптики з більш технологічним наповненням. Зміниться і графіка ліхтарів ззаду, які, як очікується, будуть засновані на OLED-технології.

Силові установки Audi A8 модернізують за допомогою використання електричних стартер-генераторів, а вже наявної гібридній установці збільшать запас ходу на електротязі. Фірмовий 6,0-літровий W12 в гамі збережеться, але може стати ексклюзивною пропозицією для особливо розкішною версії седана.

Про плани випустити таку модифікацію Audi заявляло ще в 2019-му. Тоді ж з’явилася інформація про можливе відродження заради цієї особливої версії бренду Horch – такий седан можливо стане прямим конкурентом Maybach – версій нинішнього Mercedes-Benz S – класу. Дебютувати оновлена четирьохдверка повинна до кінця 2021-го року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!