Електричний кросовер Skoda Enyaq iV вперше зняли без камуфляжу (фото)

У вересні фотошпигуни відзняли повністю закамуфльований Skoda Enyaq iV Сoupe. Сьогодні видання Autocar виклало нові знімки електричного крос-купе.

0
175

Прототип перспективної моделі проходить дорожні тести вже з частковим камуфляжем. На машині чітко простежується похила лінія даху і коротка 5-та двері. Подібна форма кузова повинна зменшити коефіцієнт лобового опору.

Вперше Skoda представила концепт купеобразного Enyaq iV  в минулому році. Enyaq iV  стане сімейством машин на модульній електричній платформі MEB.

Першим електричним кросовером Skoda є Enyaq iV в кузові типу універсал. Поставки моделі почнуться навесні наступного року.

Що стосується купеобразного Enyaq iV, то він побачить світ лише у 2022-му. За попередніми даними, електричний авто буде пропонуватися як в задньопривідної версії, так і в повнопривідної модифікації. Потужність від 148 до 306 кінських сил. Максимально можливий запас ходу – близько 500 кілометрів.

Skoda Enyaq iV Сoupe складе конкуренцію крос-купе Volkswagen ID.5 , який також був помічений під час випробувань. До слова, сьогодні сімейство електричних Volkswagen представлено хетчбеком ID.3 і кросовером ID.4 .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!