У Мережі з’явилися шпигунські знімки подовженої Audi A7

0
199

Портал Carscoops опублікував шпигунські знімки нового варіанту моделі Audi A7, прототип якого був помічений в Німеччині. Камуфляж не зміг приховати основного нововведення: у A7 з’явиться подовжена модифікація в традиційному 4-дверному кузові.

Автомобілю грунтовно переробили задню половину кузова починаючи з середніх стійок. Audi A7 , судячи зі знімків, не тільки став довшим, але і отримав іншу лінію даху, а також позбувся 5-ої двері. Тепер A7 являє собою звичайний седан з розвиненим багажним відділенням.

За даними Carscoops, 4-дверну A7 L компанія Audi готує для продажу на автомобільному ринку Китаю: тут користуються популярністю як подовжені модифікації, так і звичайні 4-дверні кузова.

Новинка розробляється спільними зусиллями спеців Audi і концерну SAIC, на чиїх потужностях і будуть виробляти машину. Примітно, що як мінімум передсерійне виробництво авто почалося кілька місяців тому.

На даний момент в Китаї Audi A7 пропонується з двома варіантами 2,0-літрового турбодвіжку на 190 і 245 кінських сил, 7-швидкісним “роботом” та приводом на передні колеса. Який саме силовий агрегат отримає новий седан A7 , поки не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!