З’явилися перші фотографії Subaru Forester 2022 модельного року

0
950

Ці свіжі “шпигунські” фотографії дають нам можливість вперше поглянути на оновлену версію японського кросовера, і, як бачите, змін в екстер’єр буде не багато. Практично всі з них знаходяться спереду – найпомітнішим нововведенням стане нова фальшрадіаторная грати, бампер і фари.

Камуфляж добре справляється зі своїм завданням, так як складно розібрати, в чому саме полягають зміни. Ми бачимо, що решітка має сітчастий візерунок, а широкий розріз навпіл овалу Subaru припускає, що капот також отримати оновлення, в порівнянні з нинішньою версією моделі. Можливо, велика хромована смуга навколо логотипу Forester може зменшитися або навіть зникнути.

Принаймі, фари не зменшаться в розмірах, незважаючи на тенденцію інших автовиробників: чим менше, тим краще.

Загальна компоновка дуже схожа, хоча деякі незначні стилістичні зміни повинні відрізняти фари від поточної моделі. Ми очікуємо появу нових світлодіодних фар дальнього світла. Ззаду немає жодного натяку на маскування, тому що ми не бачимо жодних змін в порівнянні з нинішньою версією авто.

Можливо, деякі незначні зміни в обробці салону можуть бути запропоновані разом з деякими технічними поліпшеннями, але інтер’єр новинки, ймовірно, буде виглядати в значній мірі також, як і зараз. Те ж саме і зі складом моторної гами, яка в даний час стоїть з 2,5-літрового чотирициліндрового двигуна, з’єднаного з варіатором. Однак ходять чутки, що покупцям також можуть бути запропонований і 1,8-літровий двигун з турбонаддувом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!