На краш-тесті перевірили один з найнебезпечніших автомобілів в історії

0
244

Експерти Latin NCAP перевірили на краш-тесті седан Ford Ka для латиноамериканського ринку. В результаті, автомобіль набрав за безпеку «нуль зірок», тому фахівці Latin NCAP закликали покупців відмовитися від придбання таких машин.

Відзначається, що на краш-тесті перевіряли базову комплектацію седана Ford Ka . При наявності двох фронтальних подушок безпеки в цій версії безпеку передніх пасажирів оцінили тільки на 34%, а безпеку дітей на задньому ряду – лише на 9%.

Крім того, асистенти безпеки Ford Ka відпрацювали під час краш-тесту за всі на 7%, а захищеність пішоходів від травм оцінили на 50%. За результатами фронтального зіткнення на швидкості 64 км / год і бічного удару на швидкості 50 км / год седан отримав «нуль зірок» за свою безпеку.

Асоціація Latin NCAP повідомила, що деякі марки продають в Латинській Америці машини з дуже низьким рівнем захисту в стандартній версії, при цьому дані моделі в інших країнах мають більш багате оснащення. Відзначається, що після краш-тесту седана Ka в компанії Ford вже відреагували, пообіцявши включити в базовий варіант автомобіля бічні подушки безпеки і систему стабілізації ESC .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!