Таємничий прототип BMW X5 потрапив на фото

0
190

В об’єктиви камер фотошпигунів попався загадковий прототип BMW X5.

Видання Motorauthority повідомляє, що BMW могла почати підготовку до планового рестайлінгу кросовера X5. Також існує теорія про те, що німецький автовиробник відчуває на кросовері нову гібридну силову установку.

Загадковий BMW X5 був помічений в Баварії, неподалік від одного з інженерних центрів BMW. Вивчаючи опубліковані знімки, можна припустити, що екстер’єр рестайлінгової моделі зміниться незначно. Найімовірніше, модель отримає злегка перероблену головну оптику і оновлені бампери.

Фахівці видання Motor1 звернули увагу на схожість бамперів тестової машини з аналогічними елементами цілком серійного X5 M50i . Крім того, на бортах тестової машини можна помітити написи Hybrid Test Vehicle ( «Гібридна тестова машина»), а салоні в районі передньої панелі розташовується якесь вимірювальне обладнання. Видання Motor1 передбачає, що новий BMW X5 служить для обкатки нових технологій в області електрифікації. Також не можна не відзначити, що, судячи за деякими фото, співробітники супроводу були незадоволені зйомкою і намагалися їй перешкодити.

Якщо припущення про те, що BMW готує рестайлінг виявиться вірним, то поява новинки варто чекати не раніше 2022 року разом з паралельно оновленим крос-купе X6 . Однак приблизно в цей же час стартує продаж порівнянного за габаритами електричного кросовера iX , а тому BMW X5 позбавляється шансу стати повноцінним електрокаром.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.