Інтер’єр нового Hyundai Tucson здивував блоком кліматичної установки

0
8070

В об’єктиви фотошпигунів потрапив салон четвертого покоління Tucson.

В руки південнокорейського видання TheKoreanCarBlog потрапили знімки салону нового Hyundai Tucson . Фахівці відзначили унікальну архітектуру передньої панелі, з особливим оформленням кластера мультимедійного комплексу і блоку клімат-контролю.

Варто відзначити, що в більшості сучасних автомобілів Hyundai приладова панель і екран мультимедіа знаходяться на одному рівні, а для управління кліматичною установкою використовується шайба. Новий Tucson внесе корективи в усталений порядок, адже дисплей мультимедіа буде розташовуватися нижче «приборки» і буде суміщений з сенсорним блоком кліматичної системи.

Для найбільш оснащених версій буде доступна віртуальна приладова панель з 10,25-дюймовим екраном, яка встановлюється на  Elantra , проте в стандартних комплектаціях прилади будуть аналоговими. Також в салоні з’явиться ніша для бездротової зарядки телефону, USB-роз’єм і розетка на 12V, а на зміну звичному селектору КПП прийде кнопковий пульт.

У моторній гамі Tucson четвертого покоління з’явиться новий бензиновий 2,5-літровий силовий агрегат сімейства Theta3 , який буде працювати спільно з АКПП на вісім ступенів. Крім того, з’явиться і заряджає гібрид.

Очікується, що новий Hyundai Tucson дебютує вже в кінці поточного року як модель 2021 року, однак через пандемію коронавірусу прем’єра моделі може бути перенесена на наступний рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!