Інтер’єр нового Hyundai Tucson здивував блоком кліматичної установки

0
8070

В об’єктиви фотошпигунів потрапив салон четвертого покоління Tucson.

В руки південнокорейського видання TheKoreanCarBlog потрапили знімки салону нового Hyundai Tucson . Фахівці відзначили унікальну архітектуру передньої панелі, з особливим оформленням кластера мультимедійного комплексу і блоку клімат-контролю.

Варто відзначити, що в більшості сучасних автомобілів Hyundai приладова панель і екран мультимедіа знаходяться на одному рівні, а для управління кліматичною установкою використовується шайба. Новий Tucson внесе корективи в усталений порядок, адже дисплей мультимедіа буде розташовуватися нижче «приборки» і буде суміщений з сенсорним блоком кліматичної системи.

Для найбільш оснащених версій буде доступна віртуальна приладова панель з 10,25-дюймовим екраном, яка встановлюється на  Elantra , проте в стандартних комплектаціях прилади будуть аналоговими. Також в салоні з’явиться ніша для бездротової зарядки телефону, USB-роз’єм і розетка на 12V, а на зміну звичному селектору КПП прийде кнопковий пульт.

У моторній гамі Tucson четвертого покоління з’явиться новий бензиновий 2,5-літровий силовий агрегат сімейства Theta3 , який буде працювати спільно з АКПП на вісім ступенів. Крім того, з’явиться і заряджає гібрид.

Очікується, що новий Hyundai Tucson дебютує вже в кінці поточного року як модель 2021 року, однак через пандемію коронавірусу прем’єра моделі може бути перенесена на наступний рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.