BMW опублікувала фото випробувань електричного кросовера iNext

0
6140

Баварський автовиробник готується до випуску флагмана своєї електричної лінійки – кросовера iNext.

Компанія BMW опублікувала перші знімки свого майбутнього флагмана електричної лінійки. Як пише видання 32cars.ru, інженери марки ретельно тестують свою новинку – раніше тестовий прототип був помічений на засніжених дорогах Швеції. На цей раз автомобіль потрапив в теплий куточок планети – пустелю Калахарі в Південній Африці.

Відзначається, що новий BMW iNext планується випускати на підприємстві німецької групи Dingolfing вже з наступного року. Створенню електричного позашляховика передував концепт-кар iNext.

«Підготовка повністю електричного транспортного засобу для серійного виробництва – це захоплююче, але складне завдання. На час офіційного запуску виробництва ми виготовимо до 100 прототипів BMW iNEXT. До тих пір Пілотний завод буде використовувати ряд інновацій, щоб ще більше оптимізувати і прискорити наші процеси. Ми також вже готуємо наших перших виробничих партнерів до роботи над новим продуктом », – говорилося раніше.

Для виробництва прототипів iNext компанія BMW використовує нову технологію виробництва, яка називається ротаційне з’єднання. Він з’єднує алюміній і міцну сталь, використовуючи тепло тертя, що генерується, коли сталевий елемент проколює алюмінієву деталь. Як тільки цей процес завершений, зібрані конструкції піддаються детальним перевіркам.

Відомо, що зовнішність серійної моделі буде мати тільки деякі подібності з прототипом. Однак в BMW підтвердили, що запас ходу залишиться на колишньому рівні і складе близько 700 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!