Volkswagen Tiguan R виїхав на фінальні тести

0
1725

Volkswagen Tiguan R приховує зовнішні оновлення, демонструючи вихлоп Quad. Схоже, що високопродуктивний Tiguan нарешті буде запущений.

Свіжа серія знімків, зроблена фотошпигунами в північній Швеції, трохи більше особлива, ніж попередні, тому що вона демонструє модель із зовнішніми доробками передньої частини. Незважаючи на те, що Volkswagen тестував перший Tiguan R задовго до майбутнього оновлення в середині циклу, схоже, що серійна версія буде насправді доповнена оновленою моделлю.

Шпигунські знімки на перший погляд можуть здатися не такими вже цікавими, але якщо подивитися на кросовер ззаду, то можна помітити попарно здвоєні патрубки вихлопної системи. Крім того, через передні колісні диски можна побачити, вентильовані гальмівні диски з перфорацією і потужні гальмівні супорти синього кольору. Оманливий камуфляж попереду приховує масивні повітрозабірники, що подають повітря для максимально швидкого охолодження двигуна.

Є інформація щодо моторної гами майбутнього кросовера, оскільки вважається, що спочатку Volkswagen тестував Tiguan R з пятицилиндровим двигуном Audi RS Q3. Проте, за чутками, в чинній версії буде знайомий 2,0-літровий чотирициліндровий двигун TSI, пов’язаний з системою повного приводу 4Motion і трансмісією DSG.

За попередньою інформацією, Tiguan R може бути відкладений. По-перше, VW, мабуть, вирішив приділити першочергову увагу омологації своїх існуючих моделей відповідно до більш строгими правилами викидів WLTP. По-друге, рішення про випуск автономного бренду Cupra змусило німецький концерн направити більше зусиль на розробку високопродуктивної версії Ateca, спорідненої моделі Tiguan R.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!