Почалися тести нового Renault Sandero (фото)

0
2345

В Європі фотошпигуни під час дорожніх тестів вперше помітили Renault Sandero нового (третього) покоління. Ця новинка з’явиться у продажу в 2021 році.

Новий Sandero тестують в сильно закамуфльованому вигляді. Однак, судячи з усього, можна сміливо стверджувати, що його дизайн не сильно відрізнятиметься від дизайну моделі поточного покоління. Звичайно, певні зміни відбудуться, але не революційні, а еволюційні.

Зверніть увагу, що на фотографіях Sandero нового покоління виглядає помітно довший, ніж модель поточного покоління. Значить, його салон стане просторішим.

На якій платформі побудований новий «Сандеро» – не відомо. Можливо, це платформа CMF-B, яка лежить в основі нових Clio і Nissan Juke. Якщо це так, то Sandero нового покоління стане більш високоякісною машиною, ніж модель попереднього покоління. І це відіб’ється на збільшенні її вартості.

У лінійку двигунів увійдуть невеликі бензинові і дизельні агрегати. Базовим може бути трициліндровий 1,0 л бензиновий мотор потужністю 71 л.с., а топовим – чотирициліндровий бензиновий двигун потужністю 128 к.с.

У нового Renault Sandero не буде такого ж обладнання, як у Clio. Чому? Щоб не збільшувати вартість.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!