Новий Nissan X-Trail помітили в ході випробувань: перші фото

Компактний кросовер Nissan X-Trail 2021 модельного року був помічений на цей раз з ще меншою кількістю камуфляжу.

0
6877

Загалом новий X-Trail виглядає як значний відхід від консервативного кросовера, який нам знайомий. Nissan використовує дизайн розділеної фари, навіяний моделлю Juke, хоча нижній ряд ламп більш традиційної форми. Масивна і агресивна V-подібна решітка Nissan, здається, розділяє два освітлювальних блоки.

Профіль нового кросу більш традиційний, а дизайн бокового вікна сильно нагадує попередню модель. Листовий метал над задніми колесами виглядає рельєфним і, схоже, що задні ліхтарі будуть володіти формою бумеранга, як на Murano.

Інтер’єр X-Trail, здається, найбільш істотно оновлено. Модель має великий дисплей панелі приладів, екраном мультимедійної системи справа з кнопками швидкого доступу внизу. У центральній області знаходиться електронний важіль КПП з високотехнологічним сучасним дизайном.

Шпигунські фото, здається, демонструють остаточну варіацію Nissan X-Trail. З цієї причини очікується, що він з’явиться десь в наступному році як модель 2021 року і, швидше за все, буде пропонуватися і з переднім, і з повним приводом. В якості трансмісії виступить варіатор. Як вважають фахівці, цю модель оснастять 4-циліндровим мотором від Altima об’ємом 2,5 літра продуктивністю 188 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!