Що подарувати автовласнику: найвдаліші ідеї

0
61

Потрібно привітати автолюбителя зі святом? Порадувати людину, яка має улюблену машину, можна різними презентами, від фірмового чохла для ключів до комплекту нових шин. У цій статті ми зібрали дванадцять вдалих ідей подарунків, які знадобляться кожному водієві.

  1. Bluetooth гарнітура. З її допомогою можна розмовляти за кермом та не порушувати правила дорожнього руху, а також не відволікатися від водіння. Перед покупкою важливо переконатися, що гарнітура сполучається зі смартфоном винуватця торжества.
  2. Коаксіальна акустика. Навряд чи знайдеться такий автовласник, котрий відмовиться від задоволення послухати улюблену музику на гучних колонках із чистим звуком. Сучасна коаксіальна акустика справляється із цим на всі 100%.
  3. Автомобільний компресор. Незамінний прилад для кожного автолюбителя, адже проколоте або спущене колесо може застати зненацька в самий невідповідний момент. За допомогою компресора можна швидко накачати шину та вирушити далі.
  4. Сертифікат на тонування скла. Більшість водіїв не люблять кататися «як в акваріумі», залишаючись на увазі у навколишнього світу. Професійне тонування скла — те, що потрібно, щоб сховатися від сторонніх очей.
  5. Шкіряне обплетення на кермо. Неякісна накладка на кермі — шлях до швидкої втоми, появи мозолів та ковзання долонь. Подаруйте винуватцеві торжества трохи комфорту разом з обплетенням із натуральної шкіри.
  6. Чохли з підігрівом. Салон автомобіля швидко забруднюється, особливо якщо сидіння виготовлені з тканини, а не зі шкіри. Чохли допоможуть не тільки попередити появу плям і розлучень, а й подарують відчуття тепла в холодну пору року.
  7. Автомобільний інвертор. Людині, яка часто та багато подорожує, сподобається автомобільний перетворювач, який дозволяє використовувати акумулятор для живлення сторонніх приладів.
  8. Валіза для інструментів. Варто відкрити багажник будь-якого авто, як перед вами постане купа всіляких ключів, викруток, перехідників та інших інструментів. Щоб вони не лежали хаотично, варто презентувати автовласнику містку валізку.
  9. Курси екстремального керування. Хто з водіїв (особливо чоловічої статі) не мріяв відчути себе справжнім Шумахером, який перемагає на ралі «Париж-Дакар»? Торкнутися мрії допоможуть курси екстремального водіння, які сьогодні пропонують у багатьох містах України.
  10. Дзеркало з відеореєстратором. Зручний прилад поєднує функції дзеркала заднього виду і пристрою, що записує те, що відбувається на дорозі. Відмінний помічник для тих, хто хоче завжди бути впевненим у безпеці авто та мати під рукою підтвердження невинності на випадок ДТП.
  11. Фітнес-браслет або смарт-часи. Сучасний девайс необхідний, щоб водій мог відповідати на дзвінки та повідомлення під час поїздок, не порушуючи правила дорожнього руху.
  12. Сканер для діагностики. З його допомогою можна підключитися до «мозків» автомобіля та отримати інформацію про спливаючі помилки, реальний пробіг та інші нюанси. Прилад передає дані в мобільну програму, яку можна встановити практично на будь-який смартфон.

Будьте впевнені: кожен із перелічених вище подарунків сподобається автовласнику.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!