Шини LingLong: чи варті уваги та що про них відомо?

0
83

Назва китайського бренду LingLong звучить дещо незвично для українського споживача. Втім, є вагомі причини, щоб наші автомобілісти звернули на нього більшу увагу.

Одна з них, це власний, вже діючий, завод виробника у Сербії. Саме так, китайці відкривають свої виробництва у Європі, а не навпаки! Але про все по порядку.

Трохи про виробника LingLong: від заснування до сьогодні

У 1975-му року було засновано Zhaoyuan Tire Repair Factory, а вже на її базі в 1995-му році LingLong перетворено на державну компанію Shandong Linglong RubberCo., Ltd.

Збільшення фінансових можливостей з часом дозволило включити у свій склад декілька інших шинних виробництв. У 2000-му році було придбано Tianjin Rubber Company, на потужностях якої зараз виготовляється недорога лінійка продукції. А 2002-го до Linglong перейшла індонезійська компанія PT Krama Yudha Tiga Berlian, завдяки чому вдалося суттєво розширити продажі не тільки в Індонезії, але й у Китаї, Індії, Тайланді та Японії.

З того часу зростання прибутку фіксується на рівні 12% щорічно, а продажі за останні два десятиріччя збільшилися вдвічі. Згідно з рейтингом світових шинних виробників станом на 2021 р. Linglong займає 12 місце за обсягами продажів.

Слід додати, що китайська компанія приділяє значну увагу дослідженням. Їх результатом стали запуск у виробництво недорогих екологічних шин серії Linglong GreenMax, розробка спеціальної моделі для електрокарів Linglong Ecocirc з низьким рівнем опору коченню та багато інших.

Сьогодні компанія має надсучасні виробництва у Китаї, Тайланді та Сербії. На європейському заводі, який було запущено 2022 року, планується вийти на щорічний випуск більш ніж 13 млн. шин. Таким чином, LingLong у найближчий час розраховує збільшити свою долю на ринку Європи, так як це раніше було в Азії. В Україні бренд «ЛінгЛонг» також офіційно представлено на ринку, а його продукція продається через дилерську мережу з можливістю доставки по всій країні.

Розглянемо найпопулярніші моделі виробника:

LingLong R620 — літня позашляхова гума

Шини Ling Long R620 виробляються зі спеціального гумоматеріалу, до складу якого входить силіка та низка особливих полімерів. Суміш створено з урахуванням сучасних вимог водіїв кросоверів та позашляховиків:

  • Невисока ціна.
  • Стійкість до зношування у важких умовах.
  • Відмінна прохідність.
  • Широкий вибір типорозмірів.

8N3MgQTISp51a488-WlzINej9PyQLoI4t2VtjeUAe1WA9hE2doK-EIKXirg9Wa6FRB7ndLpvM74wVZQQjUVhTdwUKVizn_SlUXkiP9-1jfEv0frJt8ZawxlDPOC2tnDWf6_4LP3tyob0TOltJXwJtM-X9g9snTLxHBs5KHZt7WvG-ge2TxYmOFLunXic-9yfUJE

LingLong Green Max Van

Це модель енергоощадних літніх автошин, що розроблені спеціально для мікроавтобусів.

6zDgs8lXCS8zNy8MiGU5cUhG3R3NYr9v-CyqT_xxEzo6WK7vG0c039pTFcR9MuU88puGUZjLTZ-K-oP5CeE06dtZERvhH0k_HbtD54Y68zjt_cuIF_GQO2DAxYi3nn12n83oUhyvPHiYZWjQVAJBqdsn0_ZxTsvTn-eAdYklnHKUKtD0mXyk0Mng7J0hOyDpic4Серед основних переваг гуми GreenMax Ling Long Van:

  • Збільшений період експлуатації та низький опір коченню.
  • Знижений рівень шуму завдяки еластичності та малюнку протекторної зони.
  • Посилені боковини для стійкості та збільшення дозволеного навантаження.

Вантажна покришка Ling Long D960

Модель Ling Long D960 – це всесезонні витривалі магістральні шини на привідну вісь, що підходять для перевезень на середні та місцеві маршрути. Особливий малюнок протектора забезпечує ефективне зчеплення, а міцні боковини — високий рівень навантаження.

Whle3s_xBjIXCRPq31BsIrBdNsPIhMHT10vNWWgdWxPQ2vS2YasvuyNUNYBjtzDYHeqrD9C2P10Iw1Lr3G9evoMVYMd_aaQdFpG6RmiT-tOrWKwNIVDd4Vh52NZ1-c2aCnygXV8beuNJVfH-OoXljzfu9-rLlZKhDW3RzDfhZUZ58QdrC6i-PSw8XlrLoriH9mo

Де вигідно купити Ling Long в Україні?

Офіційно на сайті «Асканія шина» представлено поточний асортимент цього китайського виробника. Це інтернет-магазин імпортера бренду «ЛінгЛонг» в нашій країні, тому гума на їх склади надходить напряму від виробника без посередників. Це в свою чергу гарантує, що покупці отримають якісну оригінальну продукцію по привабливим цінам та зі швидкою доставкою.

У разі питань – отримайте професійну консультацію за телефонами у посиланні вище.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.