На що варто звернути увагу при купівлі вживаного автомобіля

0
139

Є 2 варіанти, покупки авто: купити свіже авто та купити вживаний автомобіль. У наші дні більшою популярністю з-поміж водіїв використовує безпосередньо 2 варіант. Є кілька вагомих причин, чому люди підбирають і віддають перевагу безпосередньо підтриманий автомобіль свіжому. Насамперед, одна з основних причин – низька вартість. Якщо у Вас проблеми із авто рекмендуємо СТО, шиномонтаж і мийку у Києві – dzigoracomplex.kiev.ua

Іноді вживане авто виділяється від нового трохи більше двома-трьома часом виробництва, а в той же час ціна може відрізнятися в 2, а часом і більше, раз. Але пам’ятайте, незважаючи на те, що, можливо, Ви сам автомобіль купите недорого через його вік і зношування, але, якщо це хороша марка, то запчастини коштуватимуть не малих грошей, пам’ятайте про це.

Якщо у Вас скромна сума на руках, подумайте, адже Ви можете просто не потягнути ремонт навіть старої іномарки, адже запчастини suzuki чи будь-якого іншого японця чи німця коштують незрівнянно дорожче за вітчизняні чи китайські, корейські, але не ставити ж на хороші іномарки цей шлак. Друга причина – це прагнення комерсантів заробити гроші на перепродажі підтриманих авто.

Такий бізнес, часом, є більш ефективним, ніж дилерська продаж нових автомобілів, а витрат і інвестицій вимагає набагато менше. Немає потреби відкривати великий автомобільний салон, наймати велику кількість клерків, консультантів і людей на інші посади. Можна обмежитись і власними силами. Все що потрібно – це невелика початкова сума для закупівлі автомобілів, наявність посвідчення водія і свідоцтво про реєстрацію приватного підприємця.

Вашим завданням стане придбати підтриманий автомобіль дешевше, ніж його середня ринкова ціна у Вашому мегаполісі. Зазвичай, комерсанти, зайняті цього сімейства роботою, переганяють вживані автомобілі з найближчих великих міст, або з країн-виробників автомобілів безпосередньо цієї марки. Так як у солідних мегаполісах, а особливо в мегаполісах держави, де виконується автомобіль, ціна на нього значно нижча, ніж в інших містах.

У першому випадку характеризуючим моментом купівлі підтриманого авто стане відповідність вартості та якості. У другому – невисока вартість. Чим вона нижча – тим паче можливо на цьому авто заробити кошти. Оскільки досить невеликого інвестиції для створення якісного косметичного ремонту, після якого автомобіль трудомістко буде відрізнити від нового, відповідно, і збути це авто можна дорожче.

Єдиним мінусом в такому стані речей є те, що всі вади відремонтованого автомобіля незабаром «спливуть», але часто це не турбує підприємців. Щоб не «потрапити в пастку» недбайливого продавця, рекомендуємо Вам йти по стопах якогось алгоритму ревізії б/у авто при придбанні, копій мінімізує шанс того, що Ваші готівки стануть вкладені в іржаве «величезна доза». Головний акцент слід влаштувати на ревізію кузова машини.

Саме цей компонент всіх автомобілів піддається найбільшим впливам зовнішніх моментів і найбільше страждає при ДТП і аваріях. Дивитися належить лише якісно промите авто, тому що на нечистому кузові виявити невеликі недоліки складно. Присядьте навпроти правої фари на дистанції півметра так, щоб Ваші очі були присутні на рівні дверей, а кут падіння погляду становив 0 градусів. Саме в цьому положенні помітні навіть найменш пом’ятості і подряпини, а також зарихтовані і відремонтовані частини кузова автомобіля.

Зробіть також саме з лівого боку та на рівні даху. При придбанні вживаного автомобіля будь-які люди часто не бачать нічого страшного в тому, що машина бита, особливо, коли з цієї причини ціна добре радує. Хоча треба знати, що у розбитої та відремонтованої машини, нерідко, порушена геометрія кузова, що призводить до порушення балансування, при пересуванні автомашину «відводить» убік, а лобове скло покривається тріщинами і лопається щомісяця, без винятково помітних на те першопричин.

Підбиваючи будь-які результати, можна сказати, що купівля б/у авто, а точніше якість цієї покупки, залежить безпосередньо від якості ревізії автомобіля перед придбанням. Щоб прикуплена «бабуся» прослужила Вам якнайбільше з найкоротшими витратами, слід не поскупитися і запросити професійного експерта в цій галузі на підготовчий огляд.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!