Nissan Qashqai – чим зумовлена ​​популярність цього автомобіля?

0
80

Популярність японського кросовера Nissan Qashqai почала зростати лише з приходом на світовий ринок моделі другого покоління. Нині виробник представив вже третю модифікацію автомобіля та одразу озвучив її переваги для привернення уваги потенційних покупців. Керованість та маневровість — дві головні переваги Нісан Кашкай, які дозволяють водієві відчувати справжній комфорт не тільки на міських вулицях, а й під час руху заміськими трасами.

Салон та оснащення авто заслуговують на окрему увагу. Розробники постаралися зробити все для того, щоб водій та пасажири отримали справжнє естетичне задоволення, і, варто відзначити, їм вдалося реалізувати цю ідею сповна.

Переваги Nissan Qashqai перед іншими автомобілями

Навіть у базовій комплектації доступні такі функції, як:

  • клімат-контроль;
  • підігрів сидінь;
  • круїз-контроль;
  • склопідіймачі;
  • електричний привід дзеркал;
  • просунута система мультимедіа з екраном великої діагоналі;
  • мультикермо;
  • іммобілайзер;
  • система курсової стійкості.

Це далеко не весь перелік особливостей японського кросовера. Його салон забезпечує максимальний комфорт. Зручні сидіння та педалі ідеально підібрані за розміром та висотою установки для водіїв будь-якого зросту та комплекції. Керувати системами автомобіля можна не відриваючи погляд від дороги — робота всіх перемикачів інтуїтивна та передбачувана.

Nissan Qashqai – хто обирає цей стильний та комфортабельний кросовер?

Враховуючи особливості та комфорт салону, Nissan Qashqai обирають як сімейний автомобіль, адже його великі габарити дозволяють легко вмістити весь дитячий інвентар. Місткість багажного відділення підходить для тривалих заміських поїздок та подорожей у великій компанії. Окремо варто відзначити те, що авто продемонструвало високі показники безпеки в тестах на ступінь захисту дітей. Словом, Нісан Кашкай є одним із найбезпечніших автомобілів на дорозі.

Молоді дівчата та хлопці, які особливо цінують ексклюзивність та комфорт, а також ділові люди та підприємці, що бажають підкреслити свою статусність, віддають перевагу Nissan Qashqai. Якщо ви замислилися над придбанням цієї моделі автомобіля, скористайтесь для пошуку відповідного варіанту сервісом OLX.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!