3 популярні моделі відеореєстраторів для дзеркала заднього огляду

0
12

Відеореєстратори, що встановлюються на дзеркало заднього огляду в автосалоні або замість нього, виконують дві функції: запис подій та огляд дорожньої ситуації позаду автівки. Щоб вибрати найкращу модель, ознайомтеся з популярними варіантами, представленими на українському ринку.

70mai Rearview Dash Cam Wide

Сучасний відеореєстратор бренду Xiaomi оснащений великим інформативним IPS-дисплеєм діагоналлю 9,35 дюйма, що розташований на всій площі передньої панелі, а також додатковою камерою заднього огляду з підтримкою роздільної здатності Full HD. Основної камера пристрою охоплює до 3 смуг дорожнього руху без сліпих ділянок. З основних переваг девайсу — наявність адаптера бездротового зв’язку Wi-Fi, батарея аварійного і резервного живлення та підтримка дистанційного керування з гаджетів через фірмовий застосунок бренду.

Вартість моделі в інтернет-магазинах України — від 4 075 до 7 872 грн.

Вищий DVR-M7

Мультимедійне двокамерне дзеркало-реєстратор працює на базі ОС Android 8.1. За швидкодію пристрою відповідає 4-ядерний процесор CORTEX A 53 з тактовою частотою 1,4 ГГц. На борту моделі — 2 ГБ швидкісної ( LDP DDR III) та 16 ГБ енергонезалежної пам’яті формату ЕММС FLASH. Інформація про стан на дорозі демонструється на високоякісному 7-дюймовому сенсорному TFT-дисплеї. Висувна камера підходить для будь-яких приладових панелей та візуально віддаляє лінію обрію над капотом авто. Є можливість регулювання куту нахилу приладу для уникнення відблисків.

Ціна в інтернеті — від 4 650 до 5 473 грн. 

Прагне Максі 4

Четверте покоління відеореєстраторів бренду Aspiring запропоновано у форматі звичайного дзеркала заднього огляду з функцією запису. Надійно зафіксувати пристрій допоможе набір універсальних кріплень. Інформативний IPS-дисплей діагоналлю 9,66 дюйма транслює зображення з фронтальної камери. З переваг моделі можна зазначити вологозахищений корпус тилової камери, високу роздільну здатність зображення (3840х2160), GPS-датчик, SPEEDCAM, Wi-Fi модуль і підтримку microSD-карток (до 128 ГБ).

Вартість в інтернет-магазинах України — від 4 355 до 8 029 грн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!