Новини

Автомобілі BMW опинилися серед найнадійніших у всьому світі

Share

Аналітики британського видання Whatcar.com, спільно з компанією MotorEasy, склали рейтинг найнадійніших автомобілів із бензиновими двигунами на основі опитування 25 тисяч власників таких машин у Великій Британії. Учасники опитування повідомили про проблеми та несправності, з якими вони зіткнулися протягом останніх двох років експлуатації своїх автомобілів. Цікаво, що більшість із цих моделей також мають високий попит на вторинному ринку.

На першому місці у рейтингу надійності бензинових автомобілів з пробігом опинився кросовер Honda CR-V (2012-2018 років випуску). За два роки лише 9% опитаних водіїв цієї моделі зіткнулися з будь-якими проблемами. Відомо, що ці проблеми пов’язані переважно з роботою кондиціонера, мультимедійної системи та коробки передач. Слід зазначити, що попри несправності всі ці автомобілі залишалися в робочому стані, і в більшості випадків ремонт займав близько одного дня. До того ж, третина автомобілів з проблемами потрапляла під гарантію, що значно полегшувало ситуацію для їхніх власників. Вартість ремонту для решти водіїв варіювалася від £50 до £750 (від 3 до 40 тисяч гривень).

Також до рейтингу надійності потрапив німецький BMW 3-Series попереднього покоління. Приблизно 13% опитаних власників цієї моделі за останні два роки довелося звернутися до сервісних центрів через проблеми з двигуном та кондиціонером. Найчастіше ремонт автомобілів займав всього один день, і для більшості водіїв це обійшлося в £200 (11 тисячі гривень).

Citroen C1 відзначився скаргами лише від 12% респондентів. Власники заявили, що більшість проблем були пов’язані з гальмами, двигуном та акумулятором. У сервісі усунення проблем мало менше тижня. Вартість ремонту здебільшого становила £100 (близько 5 тисяч гривень), хоча в деяких випадках власникам французької моделі довелося заплатити £500 (25 тисяч гривень).

Дослідники також визнали Mazda MX-5 найнадійнішим бензиновим спорткаром на вторинному ринку. Усього 5% опитаних водіїв цієї японської моделі зіткнулися з неполадками за два роки експлуатації. Єдиним наріканням були проблеми з електрикою. Головна відмінність — усі ці машини через поломку не могли рухатися. Всі автомобілі були відремонтовані протягом тижня, і вартість ремонту коливалася від 300 £ до 500 £ (від 16 до 25 тисяч гривень).

Нарешті, Skoda Citigo був визнаний найнадійнішим сітікар з бензиновим мотором на вторинному ринку. Єдина проблема, яка викликала нарікання у 13% респондентів, пов’язана із електронікою. Ремонт машини в сервісних центрах зазвичай займав менше тижня, а середній чек варіювався від £200 до £500 (від 10 до 25 тисяч гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: BMW

Останні записи

Volkswagen готує до виходу на ринок оновлений Volkswagen Tiguan

Volkswagen анонсує випуск оновленої версії Tiguan 2025 року , що є найбільш просунутим і енергоефективним…

12.05.2024

Водіям розкрили правду про водіння на автомобілі з майже порожнім баком

Багато українських водіїв мають звичку їздити на своїх автомобілях, доки не загориться індикатор низького рівня…

12.05.2024

Експерти розповіли, які авто краще не купувати з пробігом

При придбанні автомобіля необхідно враховувати безліч аспектів, щоб уникнути можливих проблем у майбутньому. Експерти журналу…

12.05.2024

Renault готує загадкову новинку, що складе конкуренцію Duster

Стало відомо, що бренд Renault готує до прем’єри новий кросовер. Про загадку стало відомо від…

12.05.2024

Новий BMW X2 не зумів пройти «лосиний тест», але порадував експертів

Новий BMW X2 не пройшов «лосиний тест», натомість порадував експертів. Журналісти іспанського видання km77 зазнали…

12.05.2024

Названо ліки, після прийому яких не можна сідати за кермо

До найбільшого списку потрапили ліки, що містять седативні, психотропні речовини, наркотичні анальгетики або етиловий спирт…

12.05.2024