Як перевіряють якість ремонту доріг в Україні (ФОТО)

0
424

Днями працівники ДП «Науково-технічний центр «Дорожній контроль якості» за участю представників Служби автомобільних доріг у Миколаївській області провели  інспекційний контроль якості робіт з  поточного середнього ремонту на ділянках автодороги загального користування державного значення Т-15-08 Калинівка-Снігурівка, повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на Служба автомобільних доріг у Миколаївській області.

В ході перевірки здійснено вимірювання поперечного нахилу і геометричних параметрів  дорожнього покриття, та здійснено кернування верхнього шару з асфальтобетонної суміші (ЩМА-20).

Відібрані зразки направлено до лабораторії ДП «Науково-технічний центр «Дорожній контроль якості» у місті Києві для проведення відповідних випробувань.

Результати та висновки лабораторних випробувань буде надано Службі автомобільних доріг у Миколаївській області для подальшого використання у процесі здійснення контролю якості виконання робіт з поточного середнього ремонту.

Нагадаємо, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що в Україні є дві категорії доріг: «Ті, які вже зроблені урядом Гройсмана, і ті, які ще мають бути зроблені урядом Гройсмана».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!