Mercedes поверне V8 до бюджетних моделей

0
158

Mercedes-Benz переробив версії своїх моделей C-Class та E-Class, але офіційно про наявність V8 компанія нічого не анонсувала, у тому числі для високопродуктивних варіантів від AMG. Посилаючись на анонімні джерела, Car and Driver повідомив минулого тижня, що Mercedes зараз переглядає своє рішення відмовитися від двигуна і може знову повернути його до C-Class та E-Class приблизно 2026 року.

Останній AMG C 63 працює зі складною і важкою гібридною системою, що використовує 4-циліндровий двигун, і світ все ще чекає переробленого AMG E 63, але Car and Driver повідомив, що автомобіль буде поставлятися з гібридною установкою, що підключається, побудованою навколо 6-циліндрового двигуна.

Але з урахуванням того, що BMW готує нове покоління M5 з V8 у гібридній конфігурації, а Audi RS 6 та RS 7 продовжують поставлятися з таким двигуном, Mercedes втратив частину клієнтів.

Mercedes має просте рішення цієї дилеми. Компанія запустила нову гібридну установку V8 для лінійки S-Class та GT 4-Door Coupe, а Car and Driver повідомили, що аналогічна установка може з’явитися у версіях AMG C-Class та E-Class з невеликими змінами.

Такий крок потенційно може означати, що Mercedes пропонуватиме V8 у своїх доступніших моделях до кінця десятиліття і, можливо, навіть пізніше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!