Водій отримав компенсацію $1,5 млн за ДТП через ями на дорозі

Подробиці аварії британця та рівень ушкоджень автомобіля не розкриваються.

0
54

Українські водії регулярно потрапляють у неприємні ситуації на дорогах через неналежну якість дорожнього покриття. Водночас навіть якщо водій потрапляє у серйозну аварію, відсудити гроші в Укравтодору є непростим завданням.

У Великій Британії, своєю чергою, отримати компенсацію за серйозну ДТП через ями все ж таки можливо. Так, нещодавно стало відомо про інцидент, коли у ДТП через погане дорожнє покриття постраждав як автомобіль, так і сам водій. Сума компенсації за цю аварію виявилася справжнім шоком для всіх і становила 1,1 мільйона фунтів, що у перерахунку $1,35 мільйона, повідомляє The Telegraph.

Починаючи з 2017 року водії отримали компенсацій на 139 мільйонів фунтів стерлінгів ($171 млн), але середня виплата становить 1077 фунтів ($1327), тому компенсація в мільйон з хвостом все ж таки є унікальним випадком. Водночас про цю аварію відомо небагато. Так, внаслідок ДТП через яму на дорозі сильно постраждав автомобіль, а водій отримав серйозні травми.

Враховуючи масштаби інциденту, водій вирішив звернутися до суду, який став на його бік та присудив постраждалому рекордну суму компенсації. Водночас якихось подробиць аварії, як і ім’я водія не розкривають. Відомо лише те, що судовий процес тривав загалом 4 роки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!