Головна Новини У Європі може з’явитися другий завод Tesla

У Європі може з’явитися другий завод Tesla

Ілон Маск може побудувати новий завод Tesla у Франції

Час читання: < 1 хв.
0

Підприємець-мільярдер Ілон Маск візьме участь у бізнес-конференції неподалік Парижа і зустрінеться з президентом Франції Еммануелем Макроном та іншими політичними лідерами в понеділок, повідомив Єлисейський палац, підтвердивши раніше повідомлення ЗМІ.

Маск також відвідає шостий щорічний саміт “Вибери Францію” у Версалі, спрямований на підвищення привабливості Франції для міжнародних інвестицій.

Переговори з Маском не будуть зосереджені лише на конференції «Вибери Францію», сказав Брюно Ле Мер в інтерв’ю місцевим телеканалам, додавши, що між урядом і Маском точаться дискусії в кількох областях, від освоєння космосу до виробництва автомобілів.

Нагадаємо, що завод Tesla у Бранденбурзі недалеко від Берліна зараз виробляє 4000 автомобілів на тиждень. В даний час продукція заводу складає третину виробництва Model Y у Шанхаї, де Tesla планувала підтримувати середній загальний обсяг виробництва на рівні 13 000 Model Y на тиждень — приблизно на 1000 нижче за максимальну потужність — і ще 7000 Model 3 у лютому та березні, йдеться у виробничому. план.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.