Зберігання номерних знаків: що потрібно знати водіям

0
273

У ГСЦ МВС розповіли, як сплатити за зберігання номерних знаків онлайн.Якщо у вас є номерні знаки на відповідальному зберіганні в сервісному центрі МВС, то за продовження терміну їх зберігання можна сплатити онлайн через Електронний кабінет водія, інформує Урядовий портал.

Ця онлайн-послуга дозволить зекономити час для тих, хто хоче у майбутньому закріпити номерний знак за наступним своїм авто або за авто дружини/чоловіка, батьків чи дітей.

Як це працює? Варто лише:

авторизуватись в Електронному кабінеті водія;обрати цю послугу серед електронних послуг;визначитись із терміном продовження зберігання;оплатити – вартість одного дня зберігання становить 10,8 грн.Сервісні центри МВС отримують інформацію про продовження зберігання номерних знаків автоматично. Заявка буде опрацьована та дані відображатимуться як в Електронному кабінеті власника транспортного засобу, так і в сервісного центру МВС, де такі номерні знаки зберігаються.

Номерні знаки, які знаходяться на платному зберіганні в сервісному центрі МВС, можна передавати у користування родичам. Більше – на сайті МВС.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!