Уряд США піднімає ціни на Tesla

Компанія Tesla підніме ціни на свою Tesla Model 3 із квітня

0
116

Tesla Inc заявила в середу, що податкову пільгу у розмірі 7500 доларів США, що діяла з січня, буде зменшено для задньопривідної версії Model 3 до 31 березня відповідно до вказівок Міністерства фінансів США, які будуть опубліковані цього тижня. Міністерство фінансів має випустити посібник із джерел акумуляторів для електромобілів до п’ятниці, що вплине на пільги, доступні для деяких електромобілів. Субсидія діє для постачання, здійснених до випуску оновленого керівництва.

Офіційний представник США повідомив агентству Reuters, що керівництво Міністерства фінансів із податкової пільги на електромобілі, що підлягає виплаті 31 березня, призведе до того, що менше транспортних засобів отримають повні або часткові пільги.

Tesla додала, що лише споживачі, які купують модель для власного використання у США, можуть скористатися податковою пільгою.

На початку лютого міністерство фінансів заявило, що після перегляду визначень класифікації транспортних засобів більше електромобілів Tesla, Ford Motor, General Motors та Volkswagen отримає право на податкові пільги у розмірі до 7500 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!