П’яний водій ущент розбив своє авто на трасі – подробиці

ДТП у стані алкогольного сп'яніння, як правило, мають значно серйозніші наслідки.

0
70

Поки одні водії намагаються їздити максимально акуратно і максимально дотримуватися ПДР, інші цілком спокійно дозволяють собі від цих правил відступати і вчиняти найсерйозніші правопорушення за кермом. Одна з таких ситуацій трапилася цієї суботи близько 9 години вечора. Патрульній поліції села Чайки повідомили про серйозну аварію на 20 кілометрі траси Київ-Чоп.

Прибувши на місце співробітники поліції побачили лише розбитий Opel Zafira посеред дороги. Під час спілкування з водієм та складанням схеми ДТП виявилося, що водій не впорався з керуванням та врізався у відбійник, але також патрульні з’ясували, що чоловік має явні ознаки сп’яніння. Таким чином, порушнику в установленому законом порядку запропонували перевірку на стан сп’яніння.

Результат перевірки на приладі Драгер показав, що в крові водія 1.71 проміле алкоголю, що у 9 разів більше за дозволену в Україні норму. За підсумками цього інциденту на водія склали два протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (Управління МС у стані сп’яніння) КУпАП.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!