Mercedes відкрив перший автосалон, де продаються лише електромобілі

0
204

Актуальна лінійка електричних Mercedes-Benz вже досить велика – до неї входять легкові моделі EQE і EQS, кросовери EQA, EQB, EQC, EQE SUV, EQS SUV, мінівен EQV, а в перспективі приєднається ще й позашляховик EQG та компактвен EQT. Тому рішення організувати окремий торговий центр було цілком логічним та очікуваним кроком. Однак знаходиться він не в рідній Німеччині, а далекій Японії.

Дилерський центр Mercedes EQ Yokohama відкрився на південь від Токіо, в Йокогамі. У виставковому залі представлено поки що п’ять моделей електролінійки, зокрема, флагманський Mercedes EQS. Сервісна зона включає СТО з п’ятьма боксами і три зарядки CHAdeMO. Надалі планується часткове або повне переведення енергопостачання центру на відновлювані джерела живлення за рахунок встановлення сонячних панелей з фотоелементами.

Програма презентації передбачає не лише демонстрацію нових машин, але також проведення тест-драйвів та особливу програму MB Rent. Остання надає клієнтам практику користування електромобілями марки протягом певного часу, щоб людина визначилася для себе, чи підходить їй така машина чи ні.

Нагадаємо, з 2030 року Mercedes-Benz випускатиме виключно електромобілі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!