Land Rover забороняє покупцям перепродаж позашляховика Defender

0
61

Компанія Land Rover UK заборонила покупцям нового позашляховика Land Rover Defender перепродаж протягом перших шести місяців після покупки. Дилери британського автогіганта змусили покупців підписати відповідні документи, повідомляє Auto Express.

Зокрема, заборона перепродажу позашляховиків Defender фізичним особам поза межами дилерської мережі Land Rover. Були два випадки, коли дилери Land Rover змушували покупців Defender підписати документ про те, що вони не продають його приватнику протягом шести місяців після покупки, повідомляє Auto Express.

Повідомляється, що Land Rover штрафуватиме дилерів на 30 000 фунтів стерлінгів, якщо Defender надійде в продаж протягом шести місяців після покупки.

Компанія Land Rover офіційно спростувала повідомлення, що вона нібито змушує дилерів підписувати із клієнтами вищезгаданий документ. Якщо хтось і підписує такий документ, то з власної ініціативи. Land Rover тут ні до чого. Це офіційна позиція британського автогіганта.

Auto Express стверджує, що такі випадки були й раніше. Так, у грудні 2021 року покупець автомобіля Land Rover повідомив, що його просять протягом 12 місяців його не перепродувати приватним особам.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!