Зернові норії: особливості та переваги

0
118

Переміщення зерна та інших сипких матеріалів – важливе завдання. Для його вирішення призначені ковшові норії. Це обладнання, яке широко використовується на елеваторних комплексах, на комбікормових підприємствах та на інших об’єктах. У ньому поєднується висока функціональність, продуктивність та довговічність.

Конструктивні особливості зернових норій

6321b5b663c9e.png

Транспортуючі пристрої https://agrohelix.com.ua/noriya/ виготовляються у стандартних комплектаціях та на замовлення. До їх основних елементів належить:

  • головка – верхня частина норії, що складається з двох кришок (велика та мала);
  • черевик – нижня частина, усередині якої розташований натяжний барабан. Черевик є опорою конструкції. Для очищення секції передбачається шиберна засувка;
  • стрічка – виріб, до якого кріпляться ковші. Стрічка відрізняється підвищеною міцністю та тривалим періодом експлуатації;
  • ковші – вироби, які виготовляються з різних матеріалів. Мається на увазі метал та поліетилен. Норійні ковші бувають цільнотягнутими та зварними;
  • труби – шахти, у яких розміщуються ковші. Можливе використання однієї чи двох секцій.

Різновиди ковшових норій

6321b5b68dba5.png

Компанія «Agrohelix» пропонує ковшові норії https://agrohelix.com.ua/ru/noriya/ у великому асортименті. Виробник розробляє транспортні пристрої, керуючись стандартами та запитами клієнтів. Устаткування класифікується за різними параметрами. До них належить орган тяги. За таким показником норії бувають ланцюговими та стрічковими. Також є й інші параметри: швидкість пересування та розміщення ковшів. Якщо клієнту важлива доукомплектація пристроїв сучасними датчиками, це не є проблемою. Можливе вдосконалення транспортуючих пристроїв за допомогою датчиків температури підшипника, швидкості.

Чим вигідно відрізняється обладнання компанії «Агрохелікс»?

6321b5b67d5d3.png

Провідний виробник пропонує ковшові норії, для яких характерні такі переваги:

  1. Ефективність – забезпечується рівномірне подання сипучих матеріалів, оптимізуються робочі процеси, легко змінюються стандартні вузли.
  2. Довговічність – пристрої використовуються за призначенням тривалий час, тому що виготовляються з якісних матеріалів та деталей.
  3. Безпека – гарантується відповідність суворим стандартам. Передбачаються всі заходи безпеки.

Обираючи зернові норії, звертайте увагу на конструктивні особливості, на продуктивність, на матеріали. Також важливою є довжина транспортера.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!