Головна Новини В Україні посилять контроль за “євробляхами” – що відомо

В Україні посилять контроль за “євробляхами” – що відомо

0
80

Митниця планує посилити заходи, спрямовані на підвищення достовірності декларування товарів, зокрема автомобілів, які ввозяться в Україну. Про це йшлося на нараді з митницями, яку провів заступник голови Митної служби України Сергій Звягінцев.

Зокрема, на нараді обговорили питання посилення контролю за декларуванням товарів, що ввозяться в Україну, у тому числі застосування заходів митно-тарифного регулювання, правильності класифікації та визначення митної вартості товарів.

Слід зазначити, що українські митники часто завищують вартість автомобілів, що ввозяться під розмитнення, на іноземних номерах. Якщо митники вважають, що заявлена ​​вартість автомобіля менша за справжню ціну, то вони мають видати автомобілісту письмове рішення про коригування вартості із зазначенням причин. Якщо автовласник погоджується з таким рішенням, то він має 10 днів на подання нової декларації.

Якщо водій не погоджується з рішенням митників, він може сплатити платежі за раніше заявленою ціною, а також внести відповідну грошову заставу. Після оплати митниця зобов’язана випустити автомобіль у вільний обіг.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.