Haval остаточно відмовиться від ДВЗ до 2030 року

0
165

До 2030 року в гамі Haval не залишиться жодної бензинової машини – їхнє місце займуть «гібриди» та повноцінні електрокари. Це випливає з презентації концерну Great Wall.

Цікаво, що про плани переходу на відновлювані джерела енергії раніше вже повідомляли Chery, Changan і Geely, проте конкретні терміни одним із перших окреслив Haval. Стартовою «точкою відліку» у його випадку буде 2025 рік – до цього часу на гібридні та електричні машини припадатиме 80% обсягу реалізації. А друга настане 2030-го, коли машини з ДВС остаточно зникнуть з лінійки марки.

На розвиток екологічних технологій Great Wall вкладе щонайменше 100 млрд юанів (близько 400 млрд гривень), а впізнавати електричні та гібридні Haval з боку можна буде не тільки за допомогою зарядного лючка на кузові, але й по оновленому логотипу з футуристичним шрифтом.

Тим часом сучасний модельний ряд Haval вже презентовано трьома гібридними авто – Chitu (Red Rabbit), Shenshou (Mystical Beast) та H6S. Незабаром до нього додадуться аналогічний Haval H6 у варіантах зі стандартним і «гібридом», що підключається, більш компактний Jolion та інші новинки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!