Volkswagen назвав ціну дешевої версії ID.4

0
374

Минулого місяця стало відомо, що VW випустить дешевшу версію ID.4 з акумулятором на 62 кВт/год. Ця новина надійшла того ж місяця, коли VW почав виробництво ID.4  у Чаттанузі, штат Теннессі. Тепер ми можемо підтвердити, що рекомендована роздрібна ціна ID.4 2023 року складатиме 37 495 доларів для ID.4 Standard – це на 3 735 доларів менше, ніж базова ціна ID.4 2022 року. Це оголошення супроводжує ще кілька змін у лінійці ID.4 2023 року.

Почнемо з базової моделі та її акумулятора на 62 кВт·год. Ціна вказана без федерального податкового кредит у розмірі 7500 доларів, доступного для громадян Штатів. Разом з ним кросовер коштуватиме менше 30 000 доларів.

Незважаючи на це, він щедро оснащений такими функціями, як світлодіодні фари, оновлені 19-дюймові легкосплавні диски, двозонний клімат-контроль, новий стандартний 12-дюймовий сенсорний екран навігаційної системи та 5,3-дюймовий цифровий прилад ID.Cockpit. Із заднім приводом і одним електродвигуном потужністю 201 кінську силу запас ходу базового ID.4 зменшується до 335 км. Для порівняння, Ford Mustang Mach-E може подолати принаймні 360 км.

Окрім 12-дюймового інформаційно-розважального дисплея для всіх моделей, кожен Volkswagen ID.4 тепер також оснащено функцією Intelligent Park Assist, 45-ватною зарядкою USB-C і функцією Plug&Charge.

Для інтер’єру VW шукав більш елітну атмосферу. З цією метою навіть стандартні моделі мають нові сидіння з меланжевої тканини/шкірозамінника, що замінюють тканину, яка використовувалася раніше, а також шви на панелі приладів. Тут доступні колірні схеми Stone або Nutme.

Варіанти S мають інтер’єр із шкірозамінника в обробці Galaxy або Cosmic. Було встановлено покращену прошивку дверної панелі та нову центральну консоль, яка, за словами VW, «краще відповідає потребам споживачів». Інтер’єр Cosmic особливо привертає увагу синіми сидіннями та білим кермом.

Як і раніше, Volkswagen ID.4 постачається з довгим списком технологій допомоги водієві, таких як попередження про лобове зіткнення та активний моніторинг сліпих зон. У 2023 році виявлення велосипедистів є новим доповненням, а також Park Assist Plus із функцією пам’яті паркування та функцією зміни смуги руху за ініціативою водія.

Pro-версія ID.4 коштуватиме 42 495 доларів. Батарею тут більша – 82 кВт-год. Вона збільшує запас ходу до 442 км. З повним приводом ця комплектація має 295 к.с., та коштує 46 295 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!